Totaal aantal pageviews

dinsdag 5 april 2011

Website Tresoar en 334 sociale media

Het afgelopen halfjaar hebben de Tresoarianen de cursus "23 Dingen" gevolgd, waarin kennis werd gemaakt met diverse sociale media en een aantal specifieke web 2.0 toepassingen. Met het volgen van de cursus zijn we er natuurlijk nog niet, er moet ook wat mee worden gedaan. Sinds vorige week zijn de hierboven getoonde, bekende logo's te vinden op onze site. Hiermee is het mogelijk om direct vanuit de website een berichtje op de sociale media te plaatsen over en met een directe link naar een bericht op de Tresoar-website.

Zowel bij nieuwsberichten als bij berichten in de agenda en ook onder 'gewone' teksten kunt u deze directe link vinden naar o.a. Hyves, Facebook en Twitter. Bovendien is het mogelijk om direct vanuit de pagina een e-mail te versturen met een link naar Tresoar, terwijl achter het plusje nog 334(!) andere mogelijkheden gevonden kunnen worden om het Tresoar-bericht te delen met anderen. 

In de loop van dit jaar gaat de website van Tresoar op de schop en zal hij nog meer geschikt worden gemaakt voor web 2.0 en sociale media toepassingen. Bij Tresoar werken we veel met schatten uit het verleden, maar verliezen daarbij het heden en de toekomst zeker niet uit het oog :).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten